Klassiska rätter på veganskt vis: hållbara recept på maten du inte kan vara utan
Efter succén "Vegansk husmanskost" är matbloggaren Gustav Johansson tillbaka med en ny kokbok för alla som vill hitta veganska alternativ. Denna gång bjuds det på veganska versioner av våra favoriträtter från hela världen. För är det inte det många av oss drömmer om? Att äta rätterna vi älskar och samtidigt kunna ta hänsyn till miljön och djuren.
Här har Gustav samlat sina bästa recept på allt från köttbullar, pasta pesto, fooled pork och fish "n" chips till tikka masala, thailändsk curry och bouillabaise. Du får också massor av smarta tips på hur du kommer igång med att laga vegomat, vad du kan använda för alternativa råvaror och framförallt hur du gör maten jävligt god.
191 sidor
Utgiven 2021-09-22 på Bonnier fakta. Inbunden. Mått 268 x 201 x 22 mm, Vikt 905 g. 191 sidor. ISBN 9789178871278