×

:

Not a valid Time
Detta är ett obligatoriskt fält.
Fria videomöten – ett sätt att vara social och hålla distansen utan att sälja dej själv och andra

Fria videomöten – ett sätt att vara social och hålla distansen utan att sälja dej själv och andra

Pandemin ställer oss människor inför andra val än vi brukar behöva ta ställning till. Och när beteendemöster behöver ändras så letar vi nya sätt att hantera vardagen på. Nya rutiner sätter sej ganska snart. Proprietära videomötestjänster blir standardvalet för många när det sociala behovet ska tillfredställas i privatlivet hemmavid eller professionellt på arbetsplatsen.

  De val du gör spelar roll!  

  Här kan du vara med och bidra till ett friare internet.  

  Proprietära "kostnadsfria" tjänster är inte gratis!  

De kostnadsfria proprietära tjänsterna är inte gratis. Det är tyvärr dej själv, din familj, dina vänner och arbetskamrater du säljer genom att välja en av de proprietära tjänsterna.

Välj därför en tjänst som bygger på fri programvara. Friprogramvarusyndikatet driftsätter Jitsi meet på https://friavideomöten.online där du tillsammans med oss kan bidra till ett friare internet.

Videomöten är i grunden bland det mest resurskrävande du kan göra på nätet. Men i dessa tider kräver omständigheterna att de fria alternativen också behöver synas i flöden för att inte glömmas bort när de proprietära åker snålskjuts på sitt namn i soclaia medier och även tryckta tidningar. Några av de proprietära får lite kritik för vad de tomt påstår, men vi som menar det på riktigt dränks i bruset av namngivna proprietära tjänster.

  Välj fritt!  

  friavideomöten.online  

  Tillsammans för framtiden!  

  Dina barnbarn kommer tacka dej.  

Du kan prova helt fritt och givetvis fortsätta använda tjänsten fritt då och då.

Men om du vill använda tjänsten ofta och med många deltagare – bidra med en donation eller köp en egen instans för era möten. Vill du bara bidra till någon annans möten går det givetvis bra med.

Kan du välja en annan mötestid än mellan kl 18-20 vardagar bidrar du också till tjänstens hållbarhet. Bandbredd är måttet på hur mycket data som kan äverföras samtidigt. Det mäts i Megabit. Ett möte för 5-10 personer drar mellan 40-80 Mbit.

  Swisha valfritt belopp till 123 123 98 05  

  Då bidrar du till ett friare internet för fler.  

Your feelings about the post?

Relaterade produkter

    Lämna en kommentar Avbryt svar

    Your email address will not be published. Required fields are marked *